Om Marko Kaj Moving

Marko Kaj Moving är en fullserviceleverantör inom flytt och logistik. Vi erbjuder flyttservice och logistiktjänster med prioritering på hög servicegrad, bra lösningar och minimal miljöpåverkan. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner och utmanas av lite svåra flyttprojekt. Oavsett vad du som kund vill flytta ska vi kunna lösa det.För oss är rätt personal A och O och hela vår affärsidé bygger på att ha rätt gubbe på rätt plats. Vi arbetar löpande med att coacha, utbilda och att rekrytera. Jämfört med andra i branschen har vi många fastanställda. Idag är de runt 80 stycken. Företaget drivs av Vd, Mikael Signer tillsammans med ägarna Kaj Koski och Marko Mikkola.Lite historik

År 1996 bildades familjeföretaget Marko Kaj Moving som en ren flyttfirma. Bröderna Marko och Kaj hade som mål att starta en flyttfirma som de själva skulle vilja arbeta på och som de som kund skulle kunna tänka sig att anlita. De köpte en gammal postbil som de målade om och tog sig an tunga flyttjobb som ingen annan ville ha. Sedan dess har företaget växt kraftigt till att idag erbjuda logistiktjänster och omfatta runt 80 medarbetare. Våra kunder består av främst företag och offentlig sektor, men även privatpersoner.

Marko Kaj Moving AB är certifierade inom KVALITET - MILJÖ - TRAFIKSÄKERHET enligt ISO 9001/14001 sedan 2003-05-27, samt certifierade inom Arbetsmiljö sedan 2011. Vi är även medlemmar i SMF (Sveriges Möbeltransportörers förbund) och därigenom certifierade enligt branschstandard för flyttningar.